Uutiset

Vastuullisen matkailun tapahtumia verkossa marraskuussa 2020

2 minuutin lukuaika

Koronapandemia vie verkkoon lukuisia webinaareja, seminaareja ja muita vastuullisen matkailun tapahtumia niin matkailijoille kuin matkailualan toimijoille. Valpas kokosi yhteen marraskuun mielenkiintoisimmat verkkotapahtumat.

Teksti ja kuva: Saana Jaakkola

A World for Travel 5.11.2020 klo 12.00 Suomen aikaa

Paremman matkailun puolesta puhuva kansainvälinen A World for Travel -tapahtuma oli määrä järjestää Portugalin Évorassa 5.–6. marraskuuta. Koronapandemian vuoksi vuoden 2021 toukokuulle siirretty tapahtuma tarjoaa maksuttomia maistiaisia torstaina 5. marraskuuta kaikille avoimessa verkkotilaisuudessa.

Tapahtuman ohjelman ja linkin suoratoistoon löydät osoitteesta
https://www.aworldfortravel.org/virtual-meeting-awft20.

From Overtourism to Undertourism: Finding the Balance 5.11. klo 19.00 Suomen aikaa

The Nomadic Networkin järjestämässä From Overtourism to Undertourism: Finding the Balance -tapahtumassa puhuu voittoa tavoittelemattoman Impact Travel Alliance -järjestön perustaja Kelley Louise. Tapahtuma on maksuton mutta vaatii rekisteröinnin. Halutessaan rekisteröinnin yhteydessä voi tehdä vapaamuotoisen lahjoituksen, joka tukee tapahtumien järjestämistä myös jatkossa.

Tapahtuman lisätiedot ja rekisteröintilomake löytyvät osoitteesta
https://thenomadicnetwork.com/events/2020/11/overtourism-undertourism-finding-balance.

World Travel Market 9.–11.11.2020

Lontoossa tavallisesti järjestettävä World Travel Market on yksi maailman suurimmista matkailualan messutapahtumista. Jo 40 kertaa järjestetty tapahtuma tekee tänä vuonna historiaa, kun WTM siirtyy kokonaan verkkoon. Matkailualan toimijoille ja asiantuntijoille suunnattu WTM Virtual järjestetään kolmipäiväisenä verkkotapahtumana 9.–11. marraskuuta.

Lisätiedot, aikataulut, hinnat ja rekisteröinti löytyvät osoitteesta https://london.wtm.com/.

Food Waste in Hospitality: Misunderstandings and Solutions 11.11.2020 klo 10.00 Suomen aikaa

Pacific Asia Travel Association (PATA) järjestää säännöllisesti mielenkiintoisia verkkotapahtumia, joista seuraava keskittyy ruokahävikin vähentämiseen. Erityisesti majoitusalan toimijoille suunnatussa webinaarissa kumotaan vääriä uskomuksia ruokahävikistä ja tarjotaan ratkaisuja hukkaruuan vähentämiseksi.

Tapahtuma vaatii rekisteröinnin, jonka voi tehdä osoitteessa https://www.pata.org/calendar/food-waste-in-hospitality-misunderstandings-and-solutions.

Reopening destinations: Navigating the Human Story 12.11.2020 klo 18.00 Suomen aikaa

Tiedostavaan matkailuun keskittyvä, voittoa tavoittelematon Impact Travel Alliance järjestää säännöllisesti erityisesti matkailijoille suunnattuja webinaareja. Seuraavan tapahtuman aiheena on eettinen matkailu koronapandemian jälkeen. Tapahtuma on maksuton mutta vaatii rekisteröinnin. Halutessaan rekisteröinnin yhteydessä voi tehdä vapaamuotoisen lahjoituksen. Lahjoituksilla mahdollistetaan tapahtumien järjestäminen myös tulevaisuudessa.

Lisätiedot ja rekisteröinti osoitteessa https://www.impacttravelalliance.org/event/reopening-destinations-navigating-the-human-story/.

Reilun matkailun yhdistys: Matkailun reilumpi tulevaisuus 16.11.2020 klo 18.00

Vastuullisen matkailun verkkotapahtumia on mahdollista seurata myös suomen kielellä. Reilun matkailun yhdistys järjestää 16. marraskuuta Matkailun reilumpi tulevaisuus -keskustelutilaisuuden, jossa pohditaan, mitä tulevaisuuden ”parempi matkailu” käytännössä tarkoittaa. Keskustelu tapahtuu Zoom-alustalla, ja tapahtumaan voi ilmoittautua sähköpostilla.

Lisätiedot osoitteesta https://www.reilumatkailu.fi/matkailun-reilumpi-tulevaisuus-tule-mukaan-keskusteluun-ma-16-11/.

Matkailutoimija, katso myös lista Visit Finlandin loppuvuoden webinaareista: https://www.businessfinland.fi/ajankohtaista/uutiset/2020-visit-finland/webinaarit-matkailutoimijoille-syksylla-2020/.

Jäikö jokin tapahtuma puuttumaan listalta? Vinkkaa vastuulliseen matkailuun liittyvästä verkkotapahtumasta tämän uutisen kommenteissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×
Uutiset

Termien taakse piiloutuva lentopäästöjen kasvu sotii ilmastotavoitteita vastaan – Finnwatchin ilmastoasiantuntija: "Kompensointi ei ole ratkaisu"